У матчі чемпіонату України «Ворскла» поступилася «Динамо» 1:2. Наставник полтавців Віктор Скрипник задоволений грою у першому таймі, проте у другому суперник зумів додати.

— Програли команді, яка вже, можна сказати, сто років вважається флагманом українського футболу. У першому таймі мали дуже хороші шанси забити два-три м’ячі. Нас це порадувало. Але «Динамо» є «Динамо». Ті шанси, які ми надали цій команді, вона використала на 100 відсотків.

Вийшла бойова гра, в якій кожна з команд хотіла виграти. Налаштовувалися що після повітряної тривоги у нас буде шанс. І ми його створили. Ось тільки, на жаль, не влучили у ворота.

Хотіли грати в бойовий футбол, не закриватися, але маємо що маємо. Задоволений тим, як хлопці ставилися до гри в першому таймі, але в другій половині зустрічі «Динамо» грало вже за рахунком, а на заміну в цій команді виходили хороші виконавці, які додавали якості її грі. Але ми дивимося на себе: сьогодні нам трохи не вистачило холоднокровності. Шанси були, але ми ними не скористалися

— Порівняйте два матчі з «Динамо» в цьому чемпіонаті — у першому колі (1:1) і сьогоднішній (1:2).

— У першому матчі ми, так би мовити, грали проти м’яча і дочекалися свого шансу, коли «Динамо» вже думало, що піде на перерву за рахунку 1:0. Скористалися розслабленістю суперника, а потім відстояли нічию. Але сьогодні була інша гра. Ми від самого початку прагнули шукати і використовувати свої шанси. Але, повторюся, «Динамо» є «Динамо».