Головний тренер «Інгульця» Сергій Ковалець прокоментував нульову нічию в матчі проти «Кривбаса».

«Гравці обох команд хотіли перемогти, у нас був удар в поперечку. Смоляков також гарно пробив, але вдало зіграв воротар. Якщо не враховувати вилучення, то результат по грі, ми його приймаємо. Після вилучення ініціатива трішки, мабуть, була у «Кривбаса».

Щодо Козака і Сітало, то ми сподіваємося, що вони зіграють в матчах, які чекають на нас попереду. Сподіваюся, що допоможуть нашій команді перемагати і здобувати залікові бали.

Думаю, що в найближчих трьох матчах ми можемо взяти 7 очок і будемо на це налаштовуватися. Матчі будуть з цікавими суперниками («Рух», «Шахтар» і «Зоря» – прим.).

Щодо підсилення, то воно нам потрібне, як і будь-якій іншій команді. Навіть «Челсі», купуючи на півмільярда, ще хоче посилювати склад. Хороші гравці нам не завадять.

Погана реалізація? Працюємо над цим на кожному тренуванні. Але поки що не виходить. Маємо надію, що в матчах, що на нас чекаю попереду, ми заб’ємо свої м’ячі», – сказав Ковалець.

You missed

Владлен Юрченко: Півзахисник Металіста 1925 Владлен Юрченко дав коментар після матчу 26-го туру УПЛ проти Кривбаса (0:3): – Пропустили після своїх помилок, уже в першому таймі було 3:0, я думаю, нам було дуже важко в другому таймі відігратися за такої гри. Але я не бачив великої переваги Кривбаса. Просто вони реалізують, і це клас команди. – Тоді за рахунок чого вони здобули сьогодні перемогу? – Наші помилки та їх швидкість та якісне завершення. Це клас команди, яка забиває із трьох – три, або з п’яти – три. – Яким сьогодні був план на гру головного тренера? – План був не давати контролювати м’яч та в середній частині поля забирати, пресингувати. Але ми припускалися багато помилок, після яких Кривбас дуже добре вибігав у контратаки та забив три голи. – Фінал сезону, Металіст 1925 внизу турнірної таблиці, чи готова команда врятувати ситуацію, та за рахунок чого це можна зробити, на твій погляд? – Готові. Я вважаю, що ніхто у нас руки не опустить, будемо до останнього битися. За рахунок чого? За рахунок нашої роздягальні. Останнім часом ми більше згуртувалися, і, думаю, тільки роздягальня допоможе нам.