Капітан збірної України Андрій Ярмоленко може продовжити кар’єру у німецькій Бундеслізі. У послугах досвідченого бомбардира зацікавлений один із провідних клубів Німеччини.

За трансфер Ярмоленко не доведеться платити, тому він є пріоритетною метою франкфуртського «Айнтрахту», повідомляє Bild.

Андрій Ярмоленко може повернутися до німецької Бундесліги, де з 2017 по 2018 роки виступав за дортмундську «Боруссію». На цей раз у послугах 33-річного футболіста зацікавлений франкфуртський «Айнтрахт».

Через кілька місяців «орли» позбавлятимуть свого провідного бомбардира. На рахунку форварда збірної Франції Рандаля Коло Муані 13 голів та десять результативних передач у нинішньому сезоні. Гравцем цікавляться багато грандів, включаючи «Баварію» та «ПСЖ». Він не залишиться в «Айнтрахті».

Франкфуртці розглядають варіант із запрошенням Ярмоленка. Влітку в Андрія закінчується термін дії контракту з «Аль-Айном», тож за українського гравця не доведеться платити. Іншим претендентом на Ярмоленка залишається київське «Динамо».

У сезоні 2022/2023 Андрій Ярмоленко забив за «Аль-Айн» дев’ять голів і зробив чотири результативні передачі. Його команда продовжує виборювати чемпіонський титул в ОАЕ.