Скандальна атмосфера навколо Ліонеля Мессі у ПСЖ продовжує набувати нових обертів. Аргентинець дозволив собі не з’явитись на тренуванні паризького клубу.

33-й тур Ліги 1 приніс сенсаційну домашню поразку ПСЖ від Лор’яна 1:3. Єдиний гол престижу у складі парижан забив Кіліан Мбаппе. Відзначимо, що із 20 хвилини паризький клуб грав у меншості після вилучення Ашрафа Хакімі.

Керівництво ПСЖ різко відреагувало на таке фіаско. Боси парижан скасували усі додаткові вихідні та поставили тренування для команди на наступний день після гри, яка відбулась 30 квітня.

На тренування 1 травня з’явились усі, крім аргентинського нападника Ліонеля Мессі. Зірковий футболіст проігнорував зміни від керівництва клубу та поїхав разом із родиною на відпочинок у Саудівську Аравію у рамках свого контракту з туристичною агенцією.

Відзначимо, що ця поїздка повинна була відбутись для Лео ще раніше, але була відкладена через невдалі виступи команди в Лізі чемпіонів, звідки парижани вилетіли на стадії 1/8 фіналу від мюнхенської Баварії.

Цікаво, що на цю поїздку Мессі не отримав жодного дозволу ні від керівництва клубу, ні від тренерського штабу на чолі з Крістофом Гальтьє.

Зірковий нападник запевнив, що поїздку більше відкладати не можна через кліматичні умови в Саудівській Аравії.

Такий категоричний вчинок Мессі не сподобався його одноклубникам, тренерам та босам ПСЖ. Виходить, що Лео знову ставить власні інтереси вище, аніж інтереси команди.

ПСЖ не коментує ситуацію з Лео. Нараз невідомо, чи застосують до Мессі, якісь покарання.