Вінгер лондонського «Челсі» Рахім Стерлінг заявив, що вболівальники команди заслуговують на більше. Лондонський клуб у шести останніх матчах в АПЛ не виграв жодного разу, зазнавши чотирьох поразок і двічі зігравши внічию. У результаті «Челсі» займає 11 місце в таблиці

«Хто б не очолив команду, він отримає групу неймовірно талановитих гравців. Усім потрібна структура, якою гравці мають слідувати. Все дуже просто. Ми маємо повірити у того, хто буде новим тренером.

Ми знаємо, що вболівальники «Челсі» не звикли до такого, але ми маємо спробувати поглянути на ситуацію загалом за весь період до кінця сезону. Зберігати позитивний настрій на стільки, наскільки це можливо, намагатиметься впевнено завершити сезон. Підтримка вболівальників підштовхує нас уперед. Ми хочемо, щоби до них повернулося відчуття перемоги. Ми знаємо, що вболівальники «Челсі» заслуговують на набагато більше, ніж є зараз», — сказав Стерлінг.

Зазначимо, що свій наступний матч «Челсі» проведе на виїзді проти лідера АПЛ «Арсеналу» у середу, 3 квітня. Початок – о 22:00.