Крайній захисник «Динамо» Костянтин Вівчаренко прокоментував перемогу команди над «Металістом» (3:1) в матчі 23-го туру УПЛ.

— Емоції незабутні, адже я дуже хотів або забити сам, або віддати гольову передачу, щоб допомогти команді перемогти. Я довго йшов до цього, тому дуже радий, що вдалося відзначитися.

— Як ви опинилися так високо у тій атаці – у штрафному майданчику суперника? Такі дії відпрацьовуєте на тренуваннях чи проявили імпровізацію?

— Звісно, усі подібні моменти ми робимо на тренуваннях, тому, коли я побачив вільну зону, то приєднався до атаки. Дякую Буяльському, що помітив мене та віддав передачу.

— Яке налаштування у команди на фінальний відрізок сезону? Чи додадуться нові сили після такої впевненої перемоги над «Металістом»?

— Звісно, ми налаштовуємося на кожну гру максимально. Сподіваюся, сьогоднішній успіх додасть нам ще більше впевненості, і решту матчів ми проведемо у такому ж дусі.

— У «Динамо» три поспіль виїзних матчів – Ужгород, Полтава, Кривий Ріг, наскільки важким буде цей період, на вашу думку?

— Завтра ми повертаємося до Києва, будемо відновлюватися та готуватися до кожного наступного матчу, як зазвичай. Для нас немає жодної різниці, чи він у Києві, чи на виїзді, — сказав Вівчаренко.