Генеральний директор київського Динамо Резо Чохонелідзе чинив тиск на журналіста UA-Футбол Ігоря Семйона, який відвідав матч столичного гранду з харківським Металістом.

Матч 23-ї ранку чемпіонату України між Динамо та Металістом в Ужгороді викликав ажіотаж серед уболівальників, які хотіли відвідати гру на стадіоні.

Організатори поєдинку отримали безліч дзвінків із бронюванням місць. На арену проходили навіть діти, хоча під час воєнного стану відвідування стадіону суворо заборонено навіть для дорослих.

Резо Чохонелідзе чинив тиск на представників ЗМІ, відправляючи їх на трибуни стадіону, де перебувати під час воєнного стану заборонено. Цю інформацію підтвердив журналіст UA-Футбол Ігор Семйон.

Зазначимо, що цього сезону Металіст уже платив штраф за те, що на трибунах, незважаючи на заборону, перебували глядачі. Сума штрафу становила близько 20 тисяч гривень.

Металіст та Динамо провели по 23 матчі. Харків’яни мають в активі 19 очок і посідають 15 місце в українській Прем’єр-лізі, а кияни набрали 44 залікові пункти та розташовуються на четвертому рядку турнірної таблиці.

У наступному турі “Металіст” зіграє 3 травня в Ужгороді з Дніпром-1, а “Динамо” наступного дня зустрінеться на виїзді з полтавською “Ворсклою”.