Суперкомп’ютер компанії Five Thirty Eight продовжує вважати англійський “Манчестер Сіті” майбутнім переможцем Ліги чемпіонів.

Аналітики оновили свій прогноз на підсумковий результат турніру та півфінальні матчі за завершенні другого раунду плей-оф.

Шанси на підсумкову перемогу “Сіті” в ЛЧ оцінюються у 48%, йдеться на сайті компанії. Використовуючи метод Soccer Power Index, комп’ютер також передбачив можливість перемоги мадридського “Реала” 26%. Явними аутсайдерами у цьому квартеті виглядають міланські клуби “Інтер” (15%) та “Мілан” (11%).

Суперкомп’ютер передбачив підсумки 1/2 фіналу та переможця Ліги чемпіонів

При цьому, на думку машини, фінальну пару турніру мають скласти “Манчестер Сіті” (ймовірність потрапляння у вирішальний матч 65%) та “Інтер” (55%).

Нагадаємо, у битвах за фінал Ліги чемпіонів англійці зіграють із іспанцями, а італійці посперечаються між собою. Зазначимо, що у сезоні 2002/2003 “Інтер” та “Мілан” перетиналися на цій же стадії. Тоді “червоно-чорні” виявилися сильнішими за солерника завдяки виїзному голу Андрія Шевченка і в результаті виграли трофей.