Головний тренер “синіх” Френк Лемпард висловився щодо невдалих виступів команди та прийдешньої гри з Брентфордом у 33 турі АПЛ.

“7 поєдинків до кінця чемпіонату. Вважаю, що дуже важливо розуміти, що коли ти граєш за Челсі, то на кону гордість. На щастя, клуб в останні 15-20 років б’ється за титули на цій стадії сезону.

Зараз же ситуація інша, але реальність така, що ми не на тій позиції. Гравці, можливо, переживають це довше, ніж я. Але кожна гра до кінця сезону – можливість показати, як ми можемо грати та здобувати результати. Починаємо з Брентфордом. Гра у лондонському дербі проти команди, яка вражає після повернення в АПЛ, буде справді важкою. Треба розуміти, що ми вдома.

Гадаю, якщо продемонструємо той дух та ідею, як у перші 60 хвилин матчу проти Реала, коли гравці працювали колективно, то зможемо протистояти усім та показати себе з найкращої сторони. Це мій меседж гравцям”, – резюмував Лемпард.

Нагадаємо, дуель Челсі з Брентфордом розпочнеться вже 26 квітня о 21:45. Команди розташувались по сусідству у турнірній таблиці АПЛ, їх розділяють 5 очок.