Колишній головний тренер київського Динамо Йожеф Сабо розповів про ставлення до нього з боку легендарних екс-форвардом столичного гранда Сергія Реброва та Андрія Шевченка.

Йожеф Сабо розповів, як свого часу врятував Андрія Шевченка від згубного впливу Віктора Леоненка. Тоді батько майбутньої зірки світового футболу сказав, що молодий нападник має поставити пам’ятник тренеру за життя, але цього так і не сталося.

Сабо зізнався, що коли бачиться із Сергієм Ребровим, то ці зустрічі проходять добродушно та радісно, а ось легенда Мілана навіть не дзвонить колишньому тренерові.

«Навряд чи [поставить пам’ятник за життя]. Він якийсь… Ось Ребров, коли мене бачить, постійно підійде, обійме, поцікавиться здоров’ям. Шевченко навіть ніколи не зателефонує. Бувало, випадково зустрічалися в УАФ, говорили, а так – ні».

“Я не ображаюся. Може, Андрій не хоче дзвонити, бо йому було соромно за минуле, чи думає, що мені треба допомагати. Але, дякувати Богу, мені допомагати не треба, я на життя заробив, і діти в мене є, якщо щось допоможуть. Можна просто зателефонувати та дізнатися, як справи», — сказав Сабо в ексклюзивному інтерв’ю для «Українського футболу».

Йожеф Сабо очолював Динамо у своїй кар’єрі кілька разів: у 1992 та 1994, з 1995 по 1997, з 2004 по 2005 та у 200г роках.

Шевченко виступав у Динамо з 1993 по 1999 рік та з 2009 по 2012.