В грудні 2022 року у головного тренера української збірної з футболу Олександра Петракова добіг кінця термін дії контракту. Керівництво Української асоціації з футболу вирішили не продовжувати співпрацю та розпочала пошуки претендентів для його заміни.

На сьогодні команда досі не має призначеного наставника.

Ситуація навколо призначення головного тренера збірної настільки затягнулась, що букмекерські контори почали активно приймати ставки на кожного з ключових претендентів. Аналітики порталу Promocodius також відмічають, що промокоди букмекерів, зібрані у них на сайті, часто активують для ставок саме такого типу.

І букмекери, і представники УАФ, і прихильники збірної сходяться на думці, що основним претендентом на посаду головного тренера був і залишається Сергій Ребров. Застосовуючи бонус за реєстрацію Vbet, у букмекерській конторі можна зробити ставку поки на трьох ключових претендентів. Коефіцієнти у букмекера наступні:

Сергій Ребров – 1,70;

Славен Біліч – 2,05;

Андрій Шевченко – 7,00.

Деякі фахівці називають і кілька інших кандидатів. Серед варіантів називають Руслана Ротаня, який зараз очолює молодіжну збірну з футболу та ФК “Олександрія”. Щобільше, колишній футболіст вже працював з синьо-жовтими, готуючи команду до першого відбіркового матчу Євро-2024 проти Англії. Матч відбувся 26 березня й Україна поступилась з рахунком 0:2. Наступний поєдинок збірна проведе проти Північної Македонії 16 червня. Букмекери приймають ставки також і на цей матч. Для тих, хто хоче тільки перевірити свою футбольну інтуїцію без грошових вкладень, допоможе бездепозитний бонус Favbet.

Ще одне прізвище, яке називають спортивні журналісти, – це Ігор Йовічевіч, який у червні проведе два матчі. Або Віктор Скрипник, за умови, що він піде з посад головного тренера ФК “Ворскла”.

Найактивніше перемовини ведуться саме з Сергієм Ребровим, і саме його хоче бачити на посаді головного тренера керівництво УАФ. Однак у Реброва до 30 червня діє контракт з футбольним клубом “Аль-Айн” з ОАЕ.

Нагадаємо, що збірна України за підсумками жеребкування опинилась в групі С, яку вже встигли назвати групою смерті для нашої команди. Суперники синьо-жовтих – діючий чемпіон Європи збірна Англії, Італія, Північна Македонія та Мальта. Тому, на думку фахівців, питання призначення головного тренера потрібно вирішувати якнайшвидше.