У понеділок, 24 квітня, у матчі 22-го туру української Прем’єр-ліги Олександрія на своєму стадіоні приймала Інгулець. Поєдинок завершився внічию з рахунком 0:0.

Українська Прем’єр-ліга. 22-й тур.

«Олександрія» – «Інгулець» – 0:0

 Логінов, 34

«Олександрія»: Шевченко – Цуріков (Копина, 39), Логінов (Савченко, 37), Бондаренко, Мірошніченко – Ковалець, Сігеєв, Мустафаєв (Волошин, 75) – Третьяков, Кулаков (Шулянський, 58), Калітвінцев (Кожушко, 57).

«Інгулець»: Білик – Мельничук, Поспєлов, Ковальов, Нагієв – Кухарук (Козиренко, 89), Запорожець, Клименко – Смоляков, Резепов (Марусич, 68), Головкін (Одарюк, 69).

Арбітр: Андрій Коваленко (Полтава).

Стадіон: КСК «Ніка» (Олександрія).

Перший небезпечний момент створили гості. На 20-й хвилині простріл із лівого флангу від Смолякова пішов на дальню штангу, де мало не встиг до м’яча Запорожець. І за мить пролунала повітряна тривога – матч було перервано.

Дербі Кіровоградської області відновилося за годину, але Олександрія та Інгулець у першому таймі так і не змогли забити бодай один м’яч на двох.

У другому таймі господарі мали перевагу, проте без небезпечних моментів біля воріт Інгульця. Гості намагалися зіграти на контратаках, але без проблем для голкіпера Олександрії.

Таким чином, матч завершився внічию, що відповідало подіям на полі.

Олександрія провела 21 матч, набрала 34 очки та посідає п’яте місце в українській Прем’єр-лізі. Інгулець зіграв 22 поєдинки, має в активі 26 залікових пунктів і розташовується на дев’ятій сходинці у турнірній таблиці.

Команда Руслана Ротаня у наступному турі зіграє 29 квітня на виїзді проти криворізького Кривбасу, а підопічні Сергія Ковальця того ж дня приймуть Дніпро-1.