Колишній форвард Віктор Леоненко поділився враженнями від матчу 22 туру чемпіонату України «Динамо» — «Шахтар» (1:1).

— Бенефіс сьогодні у Степаненка: і забив, і привіз необов’язковий гол. Тараса можна привітати. Ну, начебто досвідчений гравець, капітан, але ось такі помилки робити не можна. Ну і як завжди з моментами біда. Що «Динамо», що «Шахтар». Чесно кажучи, лідери так не повинні грати. Правильно хтось із уболівальників сказав, що першість міста. Ну, я взагалі сказав би — першість водокачки, тому що стільки браку.

Царенко вийшов, проявляв активність. Добре, що цей штрафний заробив. Кого ще можна виділити? Беніто, напевно, він активний був, хоча нічого такого і не створив. Ну, там мотався на фланзі. Загалом гра, напевно, найгірша і «Шахтаря», і «Динамо». Хоча «Динамо» вже не дивує. Дивишся і думаєш: вони що, навмисне помиляються?

Чесно, лідери так не мають грати. Це ганьба, якщо чесно. Такий ось сумний розбір, тому що розбирати нічого. Мабуть, команди не знають, що треба моменти створювати. Стільки браку, реально таке відчуття, що вони з відпустки прийшли, причому відпустка була дуже довга, і м’яча вони давно не бачили. Сумно, — розповів Віктор Євгенович у Телеграмі.