Захисник “Шахтаря” Валерій Бондар в коментарі “ПроФутбол Youtube” поділився враженнями від матчу 22-го туру чемпіонату України проти “Динамо” (1:1).

– Прикро, що все так закінчилось, адже грали проти “Динамо”. Ми завжди граємо на перемогу, а коли проти “Динамо” – це подвійна мотивація, але маємо що маємо, один бал в скарбничку.

– Відчувається протистояння “Динамо” та “Шахтаря” зараз?
В цьому році команди дуже непростий футбол демонструють, не відчувається цієї впевненості, немає такого, що це “Динамо” – “Шахтар”, команди, які борються за чемпіонство. Не було вогню такого протистояння…

– Не знаю… На полі було дуже багато жовтих карток, думаю, це ви повинні робити за лаштунками саме класичне, щоб воно було, не як простий матч, а саме, як класичне. Думаю, що показали дуже гарний футбол з обох сторін. І нам, і їм був потрібен результат. Зіграли внічию, але це залежить від кожного з нас.

– Ви були заряджені сьогодні – з Волошиним на фланзі доволі жорстко поспілкувалися, коли він лежав.

– Це емоції, не більше. Я поважаю суперника, поважаю кожного, проти кого граю.

– Йовічевич зазначив, що попереду у команди непростий календар, вісім фіналів. Ви також дотримуєтеся думки, що до останнього не буде зрозуміло, хто стане чемпіоном?

– Я дуже сподіваюся, що все вирішиться набагато швидше. Все залежить від нас. Тільки ми можемо стати чемпіонами, якщо будемо демонструвати гарний футбол. Красивий, атакувальний футбол, який буде приносити нам результат.