В одному з найбільш очікуваних матчів туру зустрічалися “Епіцентр” та “Металург”.

Господарі не мали права втрачати очки, якщо вони прагнуть поборотися за зону перхідних матчів.

На жаль, з трансляцією матчу були проблеми. Відзначимо, що востаннє стадіон імені Григорія Тонкочеєва приймав матчі Першої ліги ще в 1996 році. Можливо, проблеми пов’язані саме з цим. На 14-й хвилині гості вийшли вперед. Сидоров реалізував одинадцятиметровий. Насолодитися грою глядачі не змогли, адже майже весь перший тайм картинка постійно зникала. На перерву команди пішли за мінімальної переваги підопічних Микитина.

Після перерви продовжувалися технічні проблеми з трансляцією. Господарі намагалися додати в агресії в центрі поля та швидше доставляти м’яч в атаку. Проте, помилки у перехідних фазах гальмували більшість атак. На 52-й хвилині за рахунок швидкої атаки гості забили вдруге. Після прострілу з флангу дубль у свій актив записав Олексій Сидоров – 0:2. В середині тайму запоріжці залишилися у меншості. За неспортивну поведінку червону отримав Байда. Голкіпер штовхнув свого опонента.

У більшості ініціатива перейшла на бік “Епіцентра”. На 81-й хвилині Ничипоренко наважився на удар з-за меж штрафної і після помилки голкіпера м’яч залетів у ворота – 1:2. Відігратися господарі не змогли.

VBET UA Перша “Чемпіонська” група. 3-й тур

 “Епіцентр” – “Металург” 1:2

Голи: Ничипоренко (81) – Сидоров (14, пен, 52)

Вилучення: Байда (61)

“Епіцентр” (стартовий склад): Жмурко – Жмуйда, Мороз, Григоращук, Шевченко, Чепелюк, Миронюк, С. Кристін, Стень, Ляшенко, Буряк

 “Металург” (стартовий склад): Байда – Сокол, Палюх, Веклях, Сніжко, Дворовенко, Крапивний, Сейтхалілов, Сад, Могильний, Сидоров