Гол Дениса Гарькавенка, вже в компенсований арбітром час, поставив крапку в цікавому протистоянні двох представників Кіровоградщини, які з’ясовували стосунки в перенесеному матчі 7-го тура чемпіонату юнацьких команд.

Матч 7-го туру чемпіонату юнацьких команд «Інгулець» — «Олександрія».

Youth: «Інгулець» — «Олександрія» 1:2 (0:0)

Голи: Кабаченко, 82’(пен) – Давиденко, 51’, Гарькавенко, 90+1’

Перший тайм, хоч і пройшов під диктовку нашої команди, залишив нулі на табло.

Після перерви ініціатива нашої команди втілилася в забитий гол. Чергова атака флангом, Максим Радченко віддає чудовий пас низом на Івана Давиденка, який зробив забігання у штрафний майданчик суперника. Іван, з-під захисника, пробиває у верхній кут воріт — 0:1.

Петрівці намагаються відігратися, створивши декілька небезпечних моментів, в одному з яких олександрійців, після удару Кабаченка, рятує поперечина. Ще в одному з епізодів надійно грає наш кіпер Микита Мінчев.

На 82-й хвилині господарям поля вдається зрівняти рахунок: все той же Кабаченко чітко реалізовує пенальті — 1:1.

Схоже, цей результат нас не влаштовував, тому, створивши справжній натиск на ворота «Інгульця», команда Віктора Бицюри дотисла суперника, забивши переможний гол на останніх хвилинах зустрічі – 1:2.

Нагадаємо, що вже у вівторок, 25 квітня, суперники зустрінуться знову, тепер вже в рамках 22–го туру. Приймати цього разу будуть олександрійці…