Відомий український тренер Йожеф Сабо поділився очікуваннями від матчу “Динамо” – “Шахтар”, який відбудеться у суботу, 22 квітня.

– Йожефе Йожефовичу, які у вас очікування від матчу “Динамо” – “Шахтар”?

– Як би там не було, але “Динамо” та “Шахтар” підготуються до цієї гри. Проблеми є і в однієї, і в іншої команди, особливо у “Динамо”. Однак я чекаю на цікаву гру, хоча вже знаю, яку Луческу обере тактику.

– Яку?

– Свою улюблену! Гратиме на контратаках. “Динамо” так грає з перших місяців після приходу Луческу, і цей матч не стане винятком. Сьогодні і “Шахтар” не в кращому своєму стані, але все одно у “гірників” буде перевага. На сьогоднішній день вони виглядають краще, ніж динамівці.

– Маєте на увазі, що у “Шахтаря” сильніші гравці?

– Так, саме так, у них просто сильніша команда. “Шахтар” повернув усіх своїх орендованих гравців та посилився українцями. У них гарна середня лінія та атакуючий потенціал. “Динамо” таким похвалитися не може.

– Хто вам імпонує із гравців “Шахтаря”?

– Мені подобається Бондаренко, він добрий гравець. А взагалі, у них середня лінія вся добротна.

– Від кого з гравців “Шахтаря” ви очікуєте більшого?

– Судаків щось довго запрягає. Поки що він не проявив себе на міжнародному рівні, а вже час.

– У “Динамо” когось можете виділити?

– Можу назвати опорного півзахисника Сидорчука. Він більш-менш непогано виглядає і недаремно є капітаном команди. Сидорчук гарний у відборі та непогано підіграє в атаці. Але Луческу дуже часто змінює гравців, у “Динамо” велика ротація.

А загалом у “Динамо” зараз немає гравців високого рівня. Я не критикую, просто такий час. Прийшла молодь, поїхали легіонери, тож рівень команди не дуже який. Мені боляче дивитись, як вони з м’ячем працюють, роблять погані передачі. Скільки помилок! Навіть не знаю, як вони виступатимуть у міжнародних іграх.