25-річний бразильський півзахисник Атлетіко Мінейро Педріньйо, який належить донецькому Шахтарю, отримав пошкодження в матчі Кубку Лібертадорес.

Бразильський півзахисник Шахтаря Педріньйо, який на правах оренди виступає за Атлетіко Мінейро, травмувався у поєдинку другого туру групової стадії Кубка Лібертадорес проти Атлетіко Паранаенсе (1:2).

На 77 хвилині зустрічі 25-річний бразилець був замінений через пошкодження. За інформацією клубної прес-служби Атлетіко Мінейро, Педріньйо вже пройшов перші обстеження, які підтвердили повний розрив м’яза та сухожилля двоголового м’яза стегна.

Невідомо, чи зможе футболіст, який належить Шахтарю, ще зіграти за Атлетіко Мінейро. Раніше бразильський клуб хотів продовжити оренду Педріньйо, яка діятиме до 30 червня, однак така травма може внести корективи у плани керівництва та тренерського штабу «півнів».

До слова, сам Педріньйо заявляв, що він має бажання залишитися грати саме в Атлетіко Мінейро.

Зазначимо, що Педріньйо перейшов у Шахтар влітку 2021 року за 18 млн євро з лісабонської Бенфіки. Його контракт з донецьким клубом розрахований до 30 червня 2025 року. Transfermarkt оцінює бразильського футболіста у 10 млн євро.