Матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, в якому Баварія приймала Манчестер Сіті, відбувся сьогодні в Мюнхені і завершився внічию 1:1, що принесло англійцям путівку до півфіналу турніру.

Ліги чемпіонів УЄФА. 1/4 фіналу. Матч-відповідь.

«Баварія» – «Манчестер Сіті» – 1:1 (перший матч – 0:3)

 Кімміх, 83 (пен.) – Голанд, 57

На 37-й хвилині Ерлінг Голанд («Манчестер Сіті») не забив пенальті (промах).

 Канселу, 11, Упамекано, 34, Кімміх, 45+2, Павар, 59, Станішич, 88 – Едерсон, 44, Гюндоган, 45+2, Аке, 54, Лапорт, 85

«Баварія»: Зоммер – Канселу (Девіс, 63), де Лігт, Упамекано, Павар (Станішич, 77) – Горецка, Кімміх – Коман, Мусіала (Мюллер, 72), Сане (Мане, 64) – Шупо-Мотінг (Тель, 71).

«Манчестер Сіті»: Едерсон – Аке (Лапорт, 68), Діаш, Аканджі – Родрі, Стоунз – Гріліш, Гюндоган, де Брюйне (Вокер, 88), Б. Сілва – Голанд (Альварес, 84).

Арбітр: Клеман Тюрпен (Уллен, Франція).

Стадіон: «Альянц Арена» (Мюнхен, Німеччина).

Баварія, якій необхідно було відіграватися за виїзну поразку 0:3, активно розпочала домашній матч і могла відкривати рахунок на 17-й хвилині, але Лерой Сані не реалізував вихід наодинці з Едерсоном, пробивши повз ворота.

На 38-й хвилині поєдинку нападник Манчестер Сіті Ерлінг Холанд не реалізував пенальті, який французький арбітр Клеман Тюрпен призначив за гру рукою захисника мюнхенської команди Дайо Упамекано у власному штрафному майданчику. М’яч після удару норвезького форварда пролетів вище воріт Яна Зоммера.

Холанд реабілітувався на 57-й хвилині матчу, коли в контратаці отримав м’яч від Кевіна Де Брюйне, обіграв Упамекано та потужно пробив під поперечину воріт Зоммера.

На 83-й хвилині Баварія зрівняла рахунок завдяки голу Йозуа Кімміха з пенальті, який був призначений за гру рукою захисника гостей Мануеля Аканджі у своєму штрафному майданчику.

22-річний Холанд провів цього сезону 41 матч у всіх турнірах, забив 48 голів і зробив шість результативних передач. У рамках Ліги чемпіонів на рахунку Ерлінга 12 голів у восьми поєдинках. Норвезький форвард є найкращим бомбардиром турніру.