У вівторок, 18 квітня, лондонський «Челсі» у зустрічі у відповідь 1/4 фіналу Ліги чемпіонів у Лондоні з рахунком 0:2 програв мадридському «Реалу». Британська преса оцінила гру Михайла Мудрика

Учора, 18 квітня, Челсі вдруге поступився Реалу і залишив розіграш Ліги чемпіонів.

Михайло Мудрик цей поєдинок розпочинав з лави запасних і вступив у гру лише на 68-й хвилині, не зумівши вразити статистичний портал, який оцінив дії українця однією з найгірших оцінок у матчі.

Британська преса оцінила виступ Мудрика у матчі проти Реала, наголосивши на тому факті, що український вінгер не зумів реалізувати свої моменти.

The Sun – 5,10
“Технічно грав на позиції лівого флангового захисника. Допоміг Чалоба у ключовій оборонній роботі, зупинивши Вінісіуса».

Footvall London – б/о

«Це був не найвдаліший удар, чи не так?»

Absolute Chelsea – 5/10

«Дуже сирий виступ. Серед примітних моментів – приголомшливий біг на захист власного штрафного майданчика. У цьому плані він демонстрував чудовий темп. Було кілька спроб ударів, але їхнє завершення не було фантастичним».

Standard – 6/10

«Непогано діяв попереду, але втратив чудовий шанс, хоча й було становище «поза грою». Не встиг наблизитись до Вальверди перед другим голом, але раніше повернувся і зробив важливий підкат проти Вінісіуса».

Цього сезону український вінгер провів у складі «аристократів» 12 матчів, у яких зробив дві результативні передачі.

Свою наступну гру лондонський клуб проведе 26 квітня із Брентфордом у рамках чергового туру АПЛ. Матч розпочнеться о 21:45 за київським часом.