Легенда АПЛ Гарі Невілл поділився думкою про боротьбу “Арсеналу” за чемпіонство.

“Безперечно, їхнє лідерство виглядає хитко, але попереду ще довгий шлях. До кінця ще вісім матчів, а це п’ята частина сезону. 8-10 тижнів тому люди говорили, що “Арсенал” відірветься і що “Арсенал” майже чемпіон. Цього не сталося.

На мій погляд, важлива річ у тому, що у п’ятницю проти “Саутгемптона” вони можуть піти у відрив на сім очок. У них немає права на помилку в цьому матчі. Безперечно, у їхніх серцях буде невеликий сумнів, але в цьому немає потреби. Завжди було зрозуміло, що наприкінці сезону їм не буде легко.

Це марафон, у якому завжди бувають складні моменти. У тебе бувають злети та падіння, у тебе бувають травми, у тебе бувають нереалізовані пенальті, у тебе бувають невимушені воротарські помилки.

Їм просто потрібно реабілітуватися у п’ятницю ввечері, зосередитися на одному матчі та відірватися на сім очок від “Манчестер Сіті”. Як би потужно не виглядав “Манчестер Сіті”, навіть із двома матчами в запасі та очною грою проти “Арсеналу”, сім очок відставання — це не найприємніша позиція в таблиці”.