Колишній футболіст мадридського «Реала» та лондонського «Арсеналу» Месут Озіл вирішив розпочати політичну кар’єру у себе на батьківщині – в Туреччині.

Про це повідомляє Turkiyenewspaper.

За інформацією джерела, ексгравець стане кандидатом у депутати турецького парламенту. Він має намір приєднатися до правлячої партії, яку очолює президент Туреччини Реджеп Ердоган.

Останнім клубом хавбека був турецький “Істанбул Башакшехір”, гравцем якого він став влітку 2022 року. Раніше він також виступав за турецький “Фенербахче”, німецькі “Шальке-04” та “Вердер”, англійський “Арсенал” та іспанський “Реал”.

Раніше для видання Goal Месут Озіл згадав про свій виступ за мадридський клуб.

«Думаю, я застав кращу епоху «Ель-Класіко» «Реал» – «Барса» у всій красі, півфінал Ліги чемпіонів. Зараз «Ель-Класіко» втратило свою інтенсивність та азарт, тоді перемога над «Барселоною» була схожа на оргазм. Поразка 0:5 у 2010-му – один із моїх найстрашніших кошмарів на полі», – зізнався Озіл.

Озіл – чемпіон світу 2014 року у складі збірної Німеччини. На ЧС-2010 у ПАР він разом із національною командою ФРН завоював бронзові медалі. Загалом у складі національної команди Німеччини він провів 92 матчі.