Динамо сенсаційно втратило очки в матчі 21 туру з Рухом, зігравши внічию (1:1). Уболівальники киян резонно залишилися незадоволені грою команди та висловили у соціальних мережах усе, що про неї думають.

Кияни не змогли обіграти Рух на виїзді, чим дозволили Зорі, яка йде на третій сходинці, відірватися на три очки у турнірній таблиці.

Уболівальники біло-синіх за підсумками матчу не знайшли, за що можна було б похвалити динамівців, виділивши лише молодого Царенка.

«Люблю дивитися на шедевральну техніку капітана Сергія Сидорчука та чудові передачі Олександра Андрієвського. Ці футболісти і половина команди – приклад майбутньому поколінню, як не потрібно грати у футбол», – омласлючок.

«Мали програвати! Це не Динамо, а якась дворова команда, так не можна, хлопці», – maks_kovtsun.

«Потрібен новий тренер. І чищення складу. Одна світла пляма – це Царенко. Який не боїться грати», – liruka_repa_96.

«Добре, що матч удень був і його мало хто дивився. Соромно. Команди немає. Ганьблять славне місто та ім’я клубу», – snig_den.

«Динамо не має волі до перемоги. Їх начебто влаштовував рахунок. Вся команда ніби овочі, які ходять на нелюбу роботу, але де дуже добре платять», – mar1eks.

Реабілітуватися Динамо зможе вже у наступному турі, в якому їм належить зіграти із Шахтарем. Гра запланована на 22 квітня та розпочнеться о 17:00.