Фанати “синіх” шоковані черговою поразкою “Челсі” та не розуміють, чому більшість футболістів настільки погано грають. Звільнення Поттера не допомогло команді, яка продовжує програвати всім поспіль, незважаючи на те, що “Челсі” має чудовий підбір гравців.

Рішення Лемпарда випустити Мудрика в основі та ще й залишити його на весь матч на полі здивувало фанатів “Челсі”, але вони пов’язують це з тим, що тренер вирішив провести ротацію між двома матчами з “Реалом” у Лізі чемпіонів. Англійці похвалили Мудрика, відзначивши деякі його важливі якості, і вважають його найкращим або одним із найкращих гравців у матчі проти “Брайтона”.

Seun Apata: Мудрик найкращий гравець матчу! Цей хлопець – єдиний позитивний момент для мене сьогодні вдень! З Енцо Фернандесом ми отримали двох найкращих!

Adewale: Це найгірший “Челсі” за останні 20-25 років. Давно вже не пам’ятаю, щоби ми настільки погано грали матч за матчем. Це вже давно не криза, а просто такий стан команди. Якщо нічого не зміниться влітку, то на нас чекають темні часи. І це при тому, що “Челсі” має багато хороших гравців на кшталт Мудрика та Енцо Фернандеса.

Shelby: У “Челсі” так багато класних гравців, що ми зобов’язані боротися за перше місце в АПЛ і перемогу в Лізі чемпіонів. Дайте нормальному тренеру Енцо, Мудрика, Феліша тощо – і він зробить фантастичну команду. Натомість ми програємо всім поспіль і молимося, щоб цей жахливий сезон якнайшвидше завершився…

Honey: Програвати “Брайтону” вдома – це просто непристойно. Але річ навіть не в поразці. Мене вразило, що ми не грали з позиції сили, як це було раніше. Так, ми і за Поттера програвали, але тоді ми грали першим номером, а суперники ловили нас на контратаках. Тепер “Челсі” перетворюється на справжнього аутсайдера з психологією невдахи. “Дякую” Лемпарду за це.

Lanry: Я часто лаю Мудрика, але все-таки радий, що ми його купили. Спочатку українець здався мені піжоном, який може проявити себе лише на тренуваннях. Але тепер я бачу, що він починає додавати. Це вже не той наївний хлопець, який думав, що зможе з перших матчів забивати по 2-3 голи будь-якому супернику. Але й не той хлопець, котрий від переляку втрачав м’яч постійно.

BigHuman: Мудрик буде лідером цієї команди. Мудрик та Фернандес. Це гравці нового покоління. Це люди, які впевнені у собі та намагаються заразити всю команду цією впевненістю та бажанням вигравати у кожному матчі. На жаль, деякі ветерани вже втомилися від великого футболу, і “Челсі” треба з ними попрощатися.

DRJazz: Коли всі лаяли Поттера, то ніхто не міг собі уявити, що з новим тренером “Челсі” гратиме ще гірше. Це неймовірно, але факт. Наш клуб перетворився на якийсь смітник, де бажання грати є тільки у 3-4 футболістів. Інші тільки вдають, що хочуть вигравати. Навіть не уявляю, що потрібно зробити Боелі, щоб струсити все це болото і повернути наш улюблений “Челсі”.

Keston: Галлахер та Мудрик виділялися у цій грі. Якби всі грали з таким бажанням, як вони, то ми виграли б без проблем. На жаль, багато футболістів уже ніби дограють сезон. Це дуже неприємно. Ви отримуєте величезні гроші, щоб тішити вболівальників. Але я не бачу, щоб хтось із них взагалі думав про фанів.

Dark: Мудрик виглядає добре у матчах, коли суперники не стоять біля своїх воріт. Тому проти “Брайтона” він був одним із найкращих у складі “Челсі”. Думаю, тому Лемпард його залишив на всю гру. У мене більше питання до тренера, чому “Брайтон” виглядав набагато краще за нас?

Stoga: Мудрик має одну дуже важливу рису характеру – він переможець у житті. Він не хоче і не любить програвати. Думаю, що коли “Челсі” почне перемагати, це ще більше надихне українця, який гратиме ще краще. Видно, що Мудрику важко зараз, бо він не розуміє, що діється з “Челсі”. Та й ми цього не розуміємо.

Finlay: Не хотів, щоб Мудрик виходив на поле у матчі з “Брайтоном”, але варто визнати, що він був одним із найкращих. Жаль, що це ніяк не допомогло нам. Чергова поразка та чергова огидна гра, про яку ніхто не захоче згадувати.

User1977: Думаю, що це не Мудрик почав грати краще, а команда деградує і на їхньому фоні навіть українець має гарний вигляд. І це дуже сумно. “Челсі” вже навіть не середняк, ми все ближче до аутсайдерів. І не можна сказати, що ми не заслужили поразки в матчі з “Брайтоном”.

Darjoush: Мудрика часто лають за те, що він бере на себе ініціативу і потім втрачає м’яч. Але ж це чудово! У нас у команді мало хто бере на себе ініціативу. Якісь незрозумілі перепасування без загострення. Ніхто не прагне обігравати один в один. Іноді здається, що ми вболіваємо не за “Челсі”, а за якийсь аматорський клуб.

TimeKeeper: Два гравці після закриття зимового трансферного вікна віддали дві результативні передачі в АПЛ – це Мудрик та Енцо. Українець зіграв 443 хвилини, а аргентинець 951. Я знаю, що вони мають різні завдання на полі, але ж у решти гравців статистика ще гірша! Мудрик не такий поганий, як про нього люблять говорити.

Aidam: Мудрик – найкращий гравець цієї команди! Сьогодні він мене приємно здивував. У нього багато що не виходить зараз, але він намагається. Я радий, що Лемпард дав Мудрику пограти сьогодні і не став швидко міняти. В українця величезний потенціал, просто дайте йому проявити себе.

Sammy: Коли в команді з’явиться нормальний тренер і ми трохи почистимо склад, то “Челсі” гратиме у дуже яскравий футбол і виграватиме стабільно. Я в це вірю. У нас у команді багато класних гравців на кшталт Мудрика та Енцо. За ними майбутнє “Челсі”.

Jus: Після чергової поразки не хочеться нічого аналізувати, просто зазначу, що Мудрик, Галлахер та Фернандес виглядали добре. На жаль, в обороні ми надто часто провалювалися, тому поразка була справедливою.

Witcher: Мудрик відзначився гольовою передачею, але міг би зробити ще одну, якби швидше думав. У принципі, його великий плюс у тому, що він уміє знаходити ці моменти, вміє відірватися від суперника та відкритись під передачу. Мінус у тому, що Мудрик перетримує м’яч.

Alistair: Не можна сказати, що Мудрик грає погано. Просто він може грати набагато краще. Напевно, було б безглуздо від нього вимагати фантастичної гри на тлі того, що вся команда у глибокій кризі. Мудрик не може тягнути “Челсі” на собі, він не Мессі і не Роналду. Але якщо команда почне грати краще, Мудрик буде дуже корисним гравцем.

Elite: Дуже часто Мудрика критикують, не дуже намагаючись аналізувати його гру. У 10 матчах українець віддав 2 гольові передачі. Більше лише у Бена Чіллуела – 3. Але йому знадобилося для цього зіграти у 20 матчах! Ще по дві гольові передачі у Маунта у 24 іграх, у Стерлінга у 22 матчах, у Кукурельї у 24 матчах, у Сілви у 21 матчі та у Енцо в 11 іграх. Скажу більше, Мудрик провів 443 хвилини на полі, а це означає, що він є найефективнішим гравцем цієї команди, особливо у другій частині сезону! Мудрик має величезний потенціал і може грати краще, але критика на його адресу не повинна бути такою сильною.