У заключному на сьогодні матчі Першої ліги “Оболонь” приймала тернопільську “Ниву”. Для лідера групи не очікувалося легкої прогулянки, адже підопічні Задорожного вміють вдало грати проти фаворитів. Вперше у весняній частині сезону у складі “пивоварів” вийшов досвідчений нападник Олександр Батальський.

VBET UA Перша ліга. “Чемпіонська” група. 2-й тур

“Оболонь” Київ – “Нива” Тернопіль 1:1

Голи: Черненко (60) – Волохатий (51)

Нереалізований пенальті: Черненко (60)

Господарі прогнозовано грали першим номером, але пройти організований захист суперника вони не могли. Футбоілсти “Ниви” намагалися пресингувати своїх опонентів на чужій половині поля. Не завжди це вдавалося, але час від часу цей пресинг був ефективний. При першій можливості гості намагалися виходити в контратаки. Хотілося бачити більш конструктивний футбол у першому таймі, але помилки у перехідній фазі не дозволяли суперникам створювати гостроту у заключній третині поля. Можна згадати хіба що удар з-за меж штрафної Черненка, але Механів зіграв надійно.

На початку другого тайму Роман Волохатий після рикошету першим опинився на м’ячі і пробив повз голкіпера – 0:1. У наступній атаці міг зрівнювати рахунок Батальський, але він головою пробив повз ворота. На 59-й хвилині за фол Сливи проти Слободяна арбітр призначив пенальті. Пенальті у виконанні Черненка парирував Механів, але Руслан першим опинився на добиванні – 1:1.

Кияни не зупинялися на зосягнутому і намагалися все ж вирвати перемогу, але з створенням моментів були проблеми. У підсумку, матч завершився внічию.