Юнацька команда «Шахтаря» завершила матч зі «Львовом» нульовою нічиєю

«Шахтар» відразу взяв гру під контроль і створив перший момент після атаки флангом: Дрозд прострілив, а удару Чуйка в стрибку завадив Шарун. Ближче до середини тайму гості відвели гру від власних воріт, але своїх моментів за увесь тайм так і не створили. «Гірники» ж часто загрожували після стандартів, і якщо удари після подач проходили повз ціль, то постріл Глущенка зі штрафного знову парирував Шарун. Зрештою перший тайм завершився без забитих м’ячів.

У перерві Оскар Ратулутра провів дві заміни: замість Дрозда і Бундаша вийшли Бако й Векленко. Одразу ж Бако створив перший момент для партнера, коли відмінною подачею вивів на удар Трифаненка. Потім прямим ударом з кутового пробивав уже сам Бако (Шарун в обох випадках виручив «Львів»). Посеред тайму «Шахтар» ще раз перебудувався, перемістивши свіжих гравців в атаку. Постійні атаки «гірників» виливалися в моменти, але жоден не було реалізовано. Суперник же грав відверто від оброни, проте таки мав один хороший шанс для гола, коли на побачення з Твардовським вийшов Довбецький, але капітан «оранжево-чорних» упевнено діяв на останньому рубежі. «Львів» оборонною тактикою зумів втримати нічийний рахунок до фінального свистка.

Наступний матч команда Оскара Ратулутри проведе 21 квітня з київським «Динамо» U19.

«Шахтар» U19 (Донецьк) – «Львів» U19 (Львів) – 0:0 (0:0)

«Шахтар» U19: Твардовський (к), Дрозд (Бако, 46), Башмарін, Огарков, Чуйко, Янович, Лосенко, Глущенко, Бундаш (Векленко, 46), Трифаненко (Цуканов), Пушкарьов