Прімера. 29-й тур
15 квітня. Кадіс. “Нуево Міранділья”
“Кадіс” 22:00 “Реал Мадрид”
Арбітр: Хесус Хіль Мансано
Трансляція: MEGOGO Футбол 2

Кадіс

У “Кадіса” своя боротьба – “Субмарина” бореться за збереження прописки в еліті, і робить це успішно. В останніх 6 матчах у команди 2 перемоги, 3 нічиї та лише 1 поразка.

Головна сила “Кадіса” – його оборона, яка назбиралаа аж 10 “сухарів” у 28 турах. Також варто відзначити вміння південців грати вдома – на “Нуево Міранділья” вони не програвали з 10 вересня по 1 квітня. “Реал” неодноразово втрачав очки з “Кадісом” останніми роками, тому знає, про що йдеться.

Передбачити геть не складно: завтра “Кадіс” буде стояти на смерть і зрідка контратакувати. Аутсайдер знає про пріоритети “Реала” і спробує скористатися ситуацією. Чи вийде? Треба не пропустити. У “Субмарини” друга найгірша атака в лізі (23 голи); вірити, що вона відіграється у матчі з “Реалом” може хіба дуже великий оптиміст.

Реал

Мадрид де-факто завершив для себе чемпіонат, програвши в гостях “Барселоні” (1:2). Саме тоді, 19 березня, було втрачено останні шанси на золото. А інші місця “Реал” ніколи й не цікавили.

У середу команда Карло Анчелотті в домінуючому стилі обіграла вдома “Челсі” в ЛЧ (2:0), але накладати той матч на майбутню гру на “Мірандільї” не варто. Там у “Реала” мотивація зашкалювала, а тут її буде геть мало.

У Мадрида лише 2 перемоги у 6 останніх турах Ла Ліги – ось показник його відношення. Також зауважимо, що хоч “Реал” і має третій найкращий виїзний рекорд в Іспанії, 4 з 5 своїх поразок він зазнав саме в гостях. Тобто, сенсація хоч і малоймовірна через величезну різницю в класі, але й зовсім неможливою її теж не назвеш.

“Кадіс” – “Реал”: статистика особистих зустрічей

У першому колі на “Бернабеу” “Реал” з боєм здолав “Кадіс” 2:1 – забили Мілітао та Кроос.

А ось уже минулого сезону команди розписали дві нічиї – 0:0 у Мадриді та 1:1 у Кадісі. Остання перемога південців над грандом теж ще свіжа в пам’яті – у жовтні 2020-го “Кадіс” переміг 1:0 завдяки голу Ентоні Лосано, який, на жаль, відтоді сильно здав.

Орієнтовні склади

У “Реала” травмований Ферлана Менді, а Крооса та Вінісіуса Анчелотті просто не взяв у Кадіс, надавши додатковий відпочинок.

У “Кадіса” з важливого – травми центрхава Ескаланте та вінгера Окампо, а також дискваліфікація основного воротаря Ледесми, який проводить сезон на елітному рівні.

“Кадіс”: Хіль – Карселен, Луїс Ернандес, Фалі Хіменес, Еспіно – Бонгонда, Феде, Алькарас, Собріно – Гвардіола, Рамос

“Реал”: Куртуа – Васкес, Рюдігер, Алаба, Начо – Камавінга, Чуамені, Себальос – Асенсіо, Бензема, Родріго