Домашньою перемогою закарпатського “Миная” над криворізьким “Кривбасом” розпочався 21-й тур чемпіонату України.

«Минай» – «Кривбас» – 1:0

 Вишневський, 4

 Вишневський, 54, Булеза, 57, Твердохліб, 62, Нємчанінов, 90+3 – Бескоровайний, 45+1, Понєдєльнік, 63, Капіч, 74, Вернидуб, 85 (за межами поля), Луньов, 88

«Минай»: Бандура – Гончар, Нємчанінов, Кравчук, Мельник (Чуєв, 46), Вітенчук, Горін (Петько, 84), Твердохліб, Воробчак (Гечев, 23), Вишневський, Булеза (Рогозинський, 60).

«Кривбас»: Кліщук – Понєдєльнік, Рябов, Бескоровайний, Дібанго, Банада, Приходьк (Микитишин, 46), Татарков (Кораблін, 76), Капіч, Задерака (Луньов, 68), Устименко.

Арбітр: Денис Шурман (Київська область)

Стадіон «Минай» (с.Минай).

Активний старт у виконанні господарів дозволив забити швидкий м’яч. Оборона криворіжців дала збій уже на 4-й хвилині. Вишневський увірвався на оперативний простір, отримав передачу від Гончара та переграв кіпера з меж штрафного.

Забитий м’яч трохи розладнав гру. Команди зосередилися на боротьбі між двома карними зонами. Небезпека впродовж першого тайму фактично виникала лише зі стандартів або після помилок оборонців. Хіба що форвард “Кривбаса” Устименко пробив поруч зі стійкою на 34-й хвилині.

Друга половина розпочалася за територіальної переваги гостей. Невдовзі в центрі подій знову опинився Устименко. Цього разу нападник пробив метрів із 20-ти, але м’яч зрикошетив від оборонця і прилетів у руки Бандурі. Та розвитку такий дебют не отримав, тож поступово команди повернулися до позиційної боротьби.

Навіть у фінальні хвилини криворіжці не зуміли організувати штурм воріт закарпатців. Як наслідок, “Минай” відсвяткував п’яту перемогу в сезоні та піднявся на 10-те місце в турнірній таблиці Прем’єр-ліги (21 очко). “Кривбас” – на кілька позицій вище (28 пунктів).