Легендарна зірка Ювентуса Алессандро Дель П’єро прокоментував чутки про те, що в майбутньому він може стати президентом Старої синьйори.

Італієць не спростував і не підтвердив ці припущення.

Дель П’єро є гравцем з найбільшою кількістю зіграних матчів і забитих голів в історії Ювентуса . У середу він коментував гру Ліги чемпіонів на CBS разом з Анрі, Джеймі Каррагером і Мікою Річардсом. У якийсь момент розмова зайшла про майбутнє Дель П’єро і про те, чи готовий він повернутися в “Ювентус” в якості президента клубу.

“Звичайно, є багато чуток, я тут не для того, щоб сказати “так” чи “ні”, – сказав Дель П’єро.

«Це щось більше, величезна річ. Звичайно, як я вже говорив раніше, моє серце все ще там. Коли ти провів у клубі 19 років, до кількох років тому це була більша частина мого життя… Я завжди дивлюся на Юве з іншої точки зору. Я намагаюся уникати емоційної сторони, але це важко .

Чи буду я президентом Юве? Це залежить від багатьох речей. Я вважаю, що ви не можете думати про роль самостійно, але ви повинні думати про те, що ви можете зробити для команди. Це теж чиєсь бачення, яке має включити мене в цю роль. Безумовно, є ще багато роботи, додав Дель П’єро.