Поєдинок першого туру української Прем’єр-ліги між Дніпром-1 та ФК Олександрія, який не був дограний у листопаді через повітряну тривогу, досі залишається без нової дати проведення.

Матч мав відбутися наприкінці серпня, але був перенесений на листопад через участь дніпровської команди у кваліфікації Ліги Європи.

Команди вийшли на поле ужгородського стадіону «Авангард» 23 листопада, але зіграли лише десять хвилин, після чого розпочалася тривала повітряна тривога, яка змусила клуби перенести зустріч на весну.

ФК Олександрія пропонувала провести матч у середині березня, коли команда Руслана Ротаня гостювала на Закарпатті у Миная та Металіста, проте Дніпро-1 не погодився на цю пропозицію. Про це повідомив журналіст Іго Бурбас у своєму телеграм-каналі.

Дніпряни пропонують провести поєдинок у середині травня, коли підопічні Олександра Кучера мають провести три поспіль гри на Закарпатті – проти Миная, Колоса та Ворскли. Однак це не влаштовує олександрійців, для яких дорога до Ужгорода займе надто багато часу.

Джерело повідомило, що рішення щодо дати проведення матчу Дніпро-1 – Олександрія ухвалить дирекція української Прем’єр-ліги.

Нагадаємо, що зустріч 16-го туру чемпіонату України між цими суперниками відбулася на стадіоні «Ніка» в Олександрії 4 березня і завершилася внічию (2:2).