У середу, 12 квітня, відбувся перший матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів між клубами «Реал» Мадрид та «Челсі». Гра завершилася з рахунком 2:0 на користь вершкових.

Після закінчення поєдинку головний тренер мадридського «Реала» Карло Анчелотті прокоментував перемогу своїх підопічних:

«Ми повноцінно відіграли тут перший матч. І, щоб пройти до півфіналу, нам потрібно буде зробити те саме в Лондоні. Ми поставили собі за мету домогтися переваги перед матчем у відповідь і зробили це. У Челсі дуже хороша команда, і в деяких моментах нам доводилося переборювати себе. Ми витратили чимало сил на відбір м’яча та пресинг, доки грали «11 на 11», і, можливо, енергійності поменшало. Але я задоволений тим, як ми грали. Хочу того самого на «Стемфорд Брідж».

Напевно, Вальверде був на полі найкращим. Він грав із таким азартом, допомагав нам в обороні. Вважаю, Феді виглядав ефектно у боротьбі за м’яч під час його відбору. Такий матч непросто переживати на тренерській лаві, але я дуже задоволений. Нам потрібно зберігати холоднокровність і усвідомлювати те, що хоча у нас перевага, у футболі може статися всяке. Потрібно добре розпорядитися цією перевагою.

Ми задоволені результатом та своєю грою, але ще нічого не вирішено. Треба битися і жертвувати всім ще 90 хвилин на «Стемфорд Брідж», бо поки що ми можемо бути задоволені лише сьогоднішнім матчем. «Челсі» наступного тижня зробить все, щоб відігратися».