Житомирський клуб вирішив показово провчити свого футболіста, аби раз і назавжди відбити бажання в інших проявляти агресію на футбольному полі.

“Після прикрого інциденту у недільному матчі проти МФК Металург, до якого був причетний гравець Полісся Вадим Червак, керівництво клубу спільно з тренерським штабом ухвалило рішення про дострокове розірвання контракту та припинення співпраці з футболістом.

Офіційна позиція Полісся – клуб вважає подібну поведінку неприпустимою, клуб не толерує і не приймає будь-яких проявів фізичного впливу на усіх учасників матчу, персонал клубів-суперників або бригади арбітрів”, – йдеться у повідомленні прес-служби житомирян.

Нагадаємо, наприкінці матчу з МФК Металург, який у підсумку завершився поразкою Полісся (вперше в сезоні), Червак не стримав емоцій та штовхнув арбітриню Софію Причину у спину, за що був вилучений з поля. Пізніше футболіст публічно попросив вибачення Скандал у Першій лізі: гравець Полісся попросив вибачення за ганебну поведінку щодо арбітрині і у рефері, і в уболівальників.