Житомирське «Полісся» з Першої ліги під заступництвом Геннадія Буткевича планує увірватися до української Прем’єр-ліги та одразу ж нав’язати решті клубів боротьбу за єврокубки.

Журналіст Михайло Співаковський розповів про бюджет «Полісся» на цей сезон, а також назвав розмір його збільшення у разі проходу в еліту українського футболу.

«Не можу назвати прямо точну-точну цифру, але їхній порядок я знаю. За моєю інформацією, це приблизно 150 мільйонів гривень. Тобто, це близько 3,5 – 4 мільйонів у валюті. Наступного сезону Полісся має змогу збільшити бюджет удвічі.

Це може бути 300 мільйонів. Якщо це буде 7-8 мільйонів доларів, то це бюджет команди, яка може потрапити до єврокубків. Знаю, що пан Буткевич має такі наміри», – сказав Співаковський в ефірі ютуб-каналу «ТаТоТаке».

Після семи турів Полісся посідає друге місце у турнірній таблиці Чемпіонської групи Першої ліги, маючи у своєму активі 16 очок. Лідером є Оболонь із 17-ма пунктами. Зазначимо, що перші два місця отримають пряму путівку до УПЛ наступного сезону.