В Умані зустрілися четверта та друга команди групи. Проте, з огляду на втрати “Діназа” в міжсезоння зараз фаворитом протистояння вважалися господарі. Вишгородський колектив залишили сім футболістів, а Владислав Гарнага пішов до “Скорука”. “Діназ” в чемпіонаті до звітної зустрічі не міг виграти вже сім матчів поспіль: дві нічиї та п’ять поразок.

Перша ліга, Група Вибування. 1-й тур.

Скорук Томаківка – Діназ Вишгород 3 : 0.

1 – 0. Шмигельський – 3.

2 – 0. Мігунов – 29.

3 – 0. Перебор – 60.

Злива в Умані суттєво позначилася на діях команд в атаці. Футболістам довелося спрошувати свою гру в багатьох епізодах. Вже у дебюті зустрічі підопічні Степанова відкрили рахунок. Богдан Шмигельський забив прямим ударом з кутового. Що робив у цьому епізоді Максим Коржук? Дуже груба помилка голкіпера вишгородського колективу. Після забитого м’яча господарі впевнено грали за рахунком. Якість газону не дозволяла комбінувати, тому у команди яка захищалася була суттєва перевага.

Ще до перерви колектив із Томаківки збільшив свою перевагу. Мігунов наважився на удар з-за меж штрафної і влучив у верхній кут – 2:0. Жодних питань до голкіпера тут не може бути. Підопічні Головка у першому таймі відверто розчарували. Оновленому складу вишгородського колективу треба час щоб зігратися. У складі “Діназа” вийшли сьогодні відразу п’ять нових гравців.

Розмова з тренером не пішла на користь гостям. На 57-й хвилині Капітан “Скорука” Артем Перебора з декілької метрів розстріляв ворота Коржука – 3:0. Після цього підопічні Степанова продовжували впевнено грали за рахунком, а ось гості не змогли навіть гол престижу забити.