На стадіоні «Сантьяго Бернабеу» у Мадриді пройшов матч 28 туру чемпіонату Іспанії в якому зустрічалися місцевий «Реал» та «Вільярреал».

Фінальний свисток зафіксував вольову перемогу гостьової команди з рахунком 3:2.

Рахунок у матчі було відкрито на 16-й хвилині, Вінісіус Жуніор отримав м’яч у штрафному майданчику, відіграв на Марко Асенсіо, який прострілював у центр, але м’яч від Пау Торреса влетів у сітку.

«Вільярреал» зумів зрівняти рахунок наприкінці першого тайму: Саму Чуквезе отримав м’яч від Джованні Ло Чельсо на хід, на лінії штрафного майданчика, прибрав на замаху Начо Фернандеса і переграв Тібо Куртуа.

«Реал» знов вийшов уперед на початку другого тайму: Дані Себальос ліворуч відіграв на Вінісіуса, який увірвався до штрафного майданчика, пройшов між двома захисниками та низом відправив м’яч у ворота.

Жовта субмаріна відповіла голом на 71-й хвилині: Хосе Луїс Моралес спочатку пробив в Едера Мілітао, але з другої спроби все ж таки відправив м’яч у сітку.

Перемогу «Вільярреалу» приніс Чуквезе: він отримав м’яч на правому кутку штрафного майданчика, рушив до центру та обвідним ударом відправив м’яч у далеку дев’ятку воріт Куртуа.

“Вільярреал” набрав 47 очок і піднявся на п’яту сходинку турнірної таблиці. “Реал” (59) – другий. Лідером змагань є «Барселона» (71), яка має матч у запасі.

У наступному турі Вільярреал 15 квітня зіграє із Вальядолідом. Реал цього ж дня вирушить у гості до Кадіса.

Ла Ліга. 28-й тур

Реал – Вільярреал – 2:3

Голи: Торрес, 16, авт., Вінісіус, 48 – Чуквуезе, 39, 80, Моралес, 71