У найбільш очікуваному матчі ігрового дня у Першій лізі зустрічалися “Епіцентр” та “Оболонь”.

Через несприятливі погодні умови гру перенесли до Києва. Відзначимо, що стадіон імені Баннікова вперше з 1996 року приймав гру Першої ліги.

Підопічні Нагорняка зберігають свої ворота «сухими» у Першій лізі впродовж 397 хвилин, не програють впродовж 5-ти ігор: 4 перемоги та нічия. Проте, “Оболонь” – це той суперник, який мав всі шанси перервати цю серію.

Хотілося від першого тайму побачити більш атакувального футболу. Проте, відповідальність за результат тиснула на команди і вони грали дуже обережно. Було багато позиційного футболу, боротьби у центрі поля, але обмаль конструктиву. Гості намагалися розтягнути захист колективу із Кам’янець-Подільського, але їм бракувало нестандартних дій та швидкості. У номінальних господарі м’яч взагалі не тримався. За рахунок чого намагалися сьогодні забивати футболісти “Епіцентра”? Складно було відповісти на це питання з огляду на розвиток подій до перерви.

На 35-й хвилині Владислав Мороз збив Грушу і арбітр призначив пенальті. До м’яча підійшов Олег Слободян, але він пробив дуже слабко і прямо в руки голкіперу. На початку другого тайму хорошу можливість відзначитися мав Чернов, але він не зміг влучити у площину воріт з вигідної позиції.

Відразу після перерви характер гри не змінився. Кияни продовжували грати першим номером, але у заключній третині поля у них були проблеми. Було помітно, що підопічні Нагорняка сьогодні вийшли на поле не програти, а не виграти. Все перевернулося з ніг на голову на 57-й хвилині, коли за грубу гру проти Гірного арбітр вилучив Тараса Мороза. У більшості активніше заграли номінальні господарі.

На 69-й хвилині момент всього матчу мав Барбоса, але легіонер після прострілу Владислава Кристіна влучив у Гірного, який лежав на лінії воріт. У підсумку, матч так і завершився без голів.

Vbet UA Перша ліга. “Чемпіонська” група. 1-й тур

“Епіцентр” – Оболонь 0:0

Незабитий пенальті: Слободян (36)

Вилучення: Тарас Мороз (57)