ЗМІ: Арсенал – головний претендент на Марко Асенсіо

Випереджаючи “Манчестер Сіті” на вісім очок (хоча в команди Хосепа Гвардіоли є матч у запасі), лондонський “Арсенал” не просто лідирує в Прем’єр-Лізі, маючи хороші шанси на чемпіонство в АПЛ.

Також “канонірам” наступного сезону майже гарантована кампанія в Лізі чемпіонів, під яку потрібне посилення складу.

Як повідомляє Football365, коуч “Арсеналу” Мікель Артета дуже близький до того, щоб переконати атакувального хавбека “Реала” Марко Асенсіо підписати контракт із “канонірами”.

Оскільки кампанія в Лізі чемпіонів ще й принесе клубу гроші, “Арсенал” матиме кошти на нових гравців. Особливо, якщо Марко Асенсіо переїде з “Реала” на правах вільного агента – у червні у нього закінчується контракт із мадридським клубом. А спроби продовження угоди впиралися в небажання “вершкових” платити 27-річному Марко щорічну зарплату на рівні шести мільйонів євро. На думку президента “Реала” Флорентіно Перес, лише шість голів і чотири асисти в 21-му матчі Ла Ліги в поточному сезоні – недостатньо для надмірних зарплатних вимог.

Водночас, і Асенсіо задовольнявся тим, що Карло Анчелотті регулярно випускав його на заміну, а тепер агент Жорже Мендеш сканує ринок, контактуючи з ймовірними претендентами на підпис Марко під контрактом, включно з “Арсеналом”, іншим лондонським клубом – “Тоттенгемом”, а також італійським “Міланом” та французьким ПСЖ.

Однак саме “каноніри” мають чи не найкращі можливості підписати іспанського аттакера – одним із важливих чинників є запевнення коуча “Арсеналу” Мікеля Артети, що Асенсіо стане важливою частиною команди та відіграватиме в ній одну з провідних ролей.

Максимович Назар

Recent Posts

Іспанія розгромила Англію у фіналі жіночого чемпіонату Європи U-17

У фіналі жіночого чемпіонату Європи U-17 збірна Іспанії перемогла команду Англії (4:0). Читати далі

7 години ago

Георгій Судаков: Не зупиняюсь на досягнутому, відновлюємось і готуємось до Євро

Півзахисник «Шахтаря» Георгій Судаков підбив підсумки клубного сезона 2023/24, у якому гірники стали чемпіонами України та завоювали Кубок…

7 години ago

Шовковський: Якщо суддя свиснув фол, хоче або не хоче, але має ставити 11-метровий удар

“Біло-сині” оформили впевнену перемогу над “Кривбасом” (3:1). Олександр Шовковський розуміє емоції Вернидуба щодо призначеного пенальті,…

7 години ago

Легенда Челсі та збірної Бразилії готується стати тренером

Тьяго Сілва вже почав проходити навчання, щоб стати майбутнім тренером.Читати далі

7 години ago

Бущан провів ювілейний матч за Динамо

Матч 29-го туру УПЛ між “Динамо” та “Кривбасом” (3:1) став ювілейним для голкіпера киян Георгія…

7 години ago