Сім’я Маліновського відвідала українську школу у Марселі

Руслан Маліновський лише у січні переїхав у Марсель, а вже встиг зробити декілька хороших справ.

Український футболіст встигає не лише допомагати своєму новому клубу, а й зустрічатись із земляками, які проживають у Франції.

5 квітня сім’я Маліновських у повному складі відвідала українську школу у Марселі. Дружина футболіста Роксана розповіла про приємну зустріч із першою заступницею мера Марселя Мішель Рубіролою, яка у 2020-му була меркинею французького міста.

Також Роксана зробила важливу у своєму житті рішення. Дружина Маліновського стала почесним членом французько-української асоціації “Марсель – Одеса”. Адже ці два міста є частиною серця Роксани.

Сім’я півзахисника поспілкувалась із дітьми, залишала автографи та пам’ятні світлини. Натомість діти прийшли на зустріч із Русланом теж не з порожніми руками. Футболіст збірної України та Марселя отримав малюнки зі своїм зображенням. А дружині Роксані подарували квіти.

Нагадаємо, що ще на початку свого переходу у Марсель Маліновський мав теплу зустріч із земляками, які вже давно або тимчасово проживають у Франції через повномасштабне вторгнення Росії в Україну.

Такі зустрічі надихають, як футболіста, так і українців, які перебувають далеко від рідного дому.

Додамо, що Руслан виступає у Марселі на правах оренди, але у французького клубу є опція обов’язкового викупу українця в Аталанти. ЗМІ вже навіть повідомляли, що “провансальці” достроково активували цю опцію викупу Маліновського.

Від моменту переходу півзахисник провів за Марсель вже 15 матчів, у яких забив 2 голи. 9 квітня українець зможе покращити свою статистику. У цей день підопічні Ігоря Тудора зіграють проти Лор’яна у рамках 30-го туру Ліги 1.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Іспанія розгромила Англію у фіналі жіночого чемпіонату Європи U-17

У фіналі жіночого чемпіонату Європи U-17 збірна Іспанії перемогла команду Англії (4:0). Читати далі

6 години ago

Георгій Судаков: Не зупиняюсь на досягнутому, відновлюємось і готуємось до Євро

Півзахисник «Шахтаря» Георгій Судаков підбив підсумки клубного сезона 2023/24, у якому гірники стали чемпіонами України та завоювали Кубок…

6 години ago

Шовковський: Якщо суддя свиснув фол, хоче або не хоче, але має ставити 11-метровий удар

“Біло-сині” оформили впевнену перемогу над “Кривбасом” (3:1). Олександр Шовковський розуміє емоції Вернидуба щодо призначеного пенальті,…

7 години ago

Легенда Челсі та збірної Бразилії готується стати тренером

Тьяго Сілва вже почав проходити навчання, щоб стати майбутнім тренером.Читати далі

7 години ago

Бущан провів ювілейний матч за Динамо

Матч 29-го туру УПЛ між “Динамо” та “Кривбасом” (3:1) став ювілейним для голкіпера киян Георгія…

7 години ago