Захисник Руху Богдан Слюбик проаналізував свої перші кроки в дорослому футболі. 19-річніий вихованець клубу досягнув позначки в десять матчів на рівні УПЛ.

Слюбик в коментарі прес-службі Руху розповів про специфіку переходу з юнацького футболу в дорослий та нещодавнє призначення головним тренером Віталія Пономарьова, який з десяти років виховував футболіста.

«Звичайно, що є різниця. Це вам будь-хто скаже. В основній команді потрібно швидше думати, тут набагато більше боротьби на полі. У всіх компонентах – це зовсім інший рівень. Тут потужніші футболісти. Але в цьому немає нічого дивного – це ж Прем’єр-ліга. Взагалі, мені здається, що тут слабких форвардів немає.

Я особисто вірю в нього та можливості команди за його керівництва, насправді добре знаю його вимоги. Просто потрібен деякий час, щоби все це сформулювати в той стиль гри, який він пропагує», – сказав Слюбик.

19-річний Слюбик у всіх турнірах відіграв 25 матчів – по десять в УПЛ та молодіжній першості, а також п’ять ігор в Юнацькій Лізі УЄФА.

Нагадаємо, що Рух посідає 15 місце в УПЛ, маючи в активі 17 очок. 8 квітня львів’яни проведуть наступний матч проти Вереса.