У рамках 20-го туру УПЛ “Шахтар” прийме “Металіст” на своєму полі. Як зазначено на офіційному сайті УПЛ, поєдинок пройде в Ужгороді на місцевому стадіоні “Авангард”.

Як уточнює телеграм-канал “УПЛ жива”, між командами була домовленість, якої сторони дотрималися. “Металіст” погодився перенести на територію “Шахтаря” матч першого кола, що спрощувало “гірникам” логістику в світлі єврокубків. Зараз же “Шахтар” віддає “борги”, проводячи домашній матч на території суперника.

Відзначимо, що початок гри призначено на 14:00. Джерело зазначає, що це тільки другий випадок у сезоні, коли матчі на одному з закарпатський стадіон (“Авангард” або “Минай-Арена) розпочинаються раніше першої години дня (першою такою грою був матч першого кола “Зоря” – “Ворскла”, який відбувся у серпні і розпочинався о 15:00). Це стало можливим завдяки збільшенню тривалості світлового дня. Адже жоден з закарпатських стадіонів, на яких проводяться ігри УПЛ, не має освітлення.

Додамо, що “Шахтар” та “Металіст” зіграють в Ужгороді у суботу, восьмого квітня. А наступного дня на тому ж стадіоні свій домашній матч проти “Львова” проведе “Дніпро-1”.