Український захисник Віталій Миколенко допоміг Евертону врятувати матч чемпіонату Англії.

Чемпіонат Англії, 29-й тур. Ліверпуль, “Гудісон Парк”

“Евертон” – “Тоттенхем” 1:1

Голи: Кін 90 – Кейн 68 (пен.)

“Евертон”: Пікфорд – Коулмен (Миколенко 76), Кін, Тарковскі, Ґодфрі – Івобі, Дукуре, Гейє (Ґарнер 84), Онана (Девіс 83), Макніл – Ґрей (Сіммс 76)

“Тоттенхем”: Льоріс – Ромеро, Даєр, Лангле (Санчес 77) – Порро, Хейбьєрг, Скіпп, Перішич – Кулушевскі, Кейн, Сон (Моура 82)

Попередження: Кейн 60, Лангле 64, Ромеро 79

Вилучення: Дукуре 58 – Моура 88.

Евертон Віталія Миколенка в домашньому поєдинку 29-го туру чемпіонату Англії приймав Тоттенхем. Українець розпочав зустріч на лаві запасних і вийшов лише на 78-й хвилині. 

Два епізоди мало не коштували господарям поразки. Спочатку на 58-й хвилині півзахисник господарів Абдулайє Дукуре отримав червону картку за неспортивну поведінку. А через 10 хвилин Майкл Кін порушив правила у власному штрафному майданчику і суддя вказав на одинадцятиметрову позначку. Пенальті реалізував Харрі Кейн. 

Однак, вихід Миколенка допоміг «ірискам» врятувати матч, як і вилучення Моури наприкінці поєдинку. Сам українець результативнми діями не відзначився, але Майкл Кін на 90-й хвилині таки забив – 1:1. Евертон набрав 27 очок і піднявся на 17-те місце у турнірній таблиці, залишивши зону вильоту.