Прімера. 27-й тур
2 квітня. Мадрид. “Сантьяго Бернабеу”
“Реал Мадрид” 17:15 “Вальядолід”
Арбітр: Хуан Пулідо Сантана
Трансляція: MEGOGO Футбол 1

Реал

“Реал” навесні втрачає очки виключно з топами. “Вершкові” не перемогли в дербі “Атлетіко” (1:1), двічі поступилися у Кубку (0:1) та чемпіонаті (1:2) “Барселоні”. Але “Вальядолід” – це інше, правда?

З аутсайдерами, та ще й на своєму полі, у команди Карло Анчелотті проблем не було ще з 10 жовтня минулого року, коли у Мадриді зачепилась за очки “Жирона”. Не завжди яскраво, але “Реал” дотискає тих, хто приїжджає лише оборонятися – звідси солідні 28 балів у 12 домашніх турах.

Поза сумнівом, за таким самим сценарієм пройде і матч із “Пуселою”. У гостей немає потенціалу грати з “Реалом” на рівних, тому вони захищатимуться числом. Не сказати, що Мадрид любить такий футбол, але його гравці мають багато талантів, і як правило “автобус” вдається розхитати. Що може стати на заваді? Ротація. Чемпіонат вже програний, а попереду Кубок проти “Барси”, і сили треба приберегти туди.

Вальядолід

…ну, а інших аргументів на користь “Вальядоліда” особливо й не видно.

Команда Пачети має 4-й найгірший виїзний показник у Ла Лізі – у неї лише 2 перемоги у 12 матчах. Також “Вальядолід” перебуває на дні форми – у нього лише 1 перемога у 6 останніх турах, і це незважаючи на геройства – говоримо без сарказму – Кайла Ларіна, який забив уже 5 голів після трансферу у січні.

Нарешті, “Вальядолід” не вміє грати з топами – у нього суцільні провали проти “Барси” (0:4), “Атлетіко” (0:3), “Вільярреала” (0:3), навіть “Атлетіка” (1:3 та 0:3). Думаєте, вони покажуть щось інше на “Бернабеу”? Тоді ви або великий оптиміст, або просто не любите “Реал”.

“Реал” – “Вальядолід”: статистика особистих зустрічей

На своєму полі взимку “Пусела” як могла чинила опір, але наприкінці матчу все одно пропустила двічі від Бензема (0:2).

Також “Реал” мінімально виграв обидва матчі проти “Вальядоліда” позаминулого сезону. Ну, а останній непрограш андердога в Мадриді датований 2019 роком – тоді на гол Бензема відповів Серхі Гвардіола, і це була нереальна сенсація.

Орієнтовні склади

Ферлан Менді все ще лікується, а Начо пропустить гру через перебір карток – це втрати. Паралельно вже повернувся у стрій і навіть зіграв за збірну Давід Алаба – і це важливе підсилення.

У “Вальядоліда” дискваліфікацію відбуває центрбек Хаві Санчес, а через пошкодження не можуть грати вінгер Дарвін Мачіс та основний воротар Жорді Масіп. Саме останній – найбільша втрата для команди.

“Реал”: Куртуа – Васкес, Рюдігер, Алаба, Карвахаль – Кроос, Чуамені, Себальос – Асенсіо, Бензема, Вінісіус

“Вальядолід”: Асенхо – Фреснеда, Луїс Перес, Ель-Ямік, Оласа – Агуадо, Іван Санчес, Мончу – Плата, Ларін, Плано