Головний тренер ковалівського “Колоса” Ярослав Вишняк підбив підсумки матчу 19-го туру УПЛ проти “Металіста”, в якому його команда зіграла унічию 0:0.

– Гадаю, вийшла гра, яка мала сподобатись вболівальникам, було багато нагод для взяття воріт як з одного, так і з іншого боку. Дві команди грали на перемогу, тож для вболівальників вийшла цікава гра.

А що стосується результату, то я думаю, що він також закономірний. Були створені нагоди для обох команд.

– Чому такий цікавий матч не приніс забитих м’ячів? Захист переважав атаку?

– Багато у нас матчів на 0:0. Не вистачає забитих голів. А забиті голи – це і психологія, і виконання моментів. Моменти створюються, але вони не реалізовуються. Десь воротар добре грав, десь – захисники. А десь банально нашим хлопцям не вистачає вміння. Треба наполегливо працювати, щоб моменти переростали в голи.

– Що можете сказати про команду суперника? Чи очікували від неї чогось іншого?

– Ми очікували на складний матч, місце в турнірній таблиці дуже хитке. Різниці за грою між шостим чи сьомим і тринадцятим, чотирнадцятим чи п’ятнадцятим місцями немає. Дуже висока щільність. Вона є у таблиці, а на полі між командами немає різниці. Знали, що “Металіст” – добротна команда, з яскравими технічними виконавцями, які можуть обіграти “один в один”, можуть пробити з будь-якої позиції. Тому ми готувалися як до рівного собі суперника.

– Сьогодні через травми не змогли зіграти основні футболісти “Колоса” Ємець, Болбат. Чи можна назвати ці втрати дуже відчутними?

Ви ще забули про Ісаєнка, який теж травмований. Але їхня відсутність не впливала на гру, адже хлопці, які вийшли замість них, гідно їх замінили й гарно себе зарекомендували. Можна говорити, що ми впорались з цією втратою гравців.

Після 19-ти зіграних матчів “Колос” посідає сьоме місце в УПЛ.