Харківський “Металіст”, що йде цього року без перемог, опустився вже на 15-е місце в таблиці. Просвіту нині не видно, бо двічі цього року колектив Огненовича програвав прямим конкурентам. І це погано. Спробувати все виправити можна було спробувати у грі проти “Колоса”, який не вражає в атаці і вже втратив шанси зачепитися за зону єврокубків.

УПЛ, 19-й тур.

“Металіст” Харків – “Колос” Ковалівка 0 : 0.

Металіст мав шанс повести в рахунку вже на 4 хвилині – Панасенко вискочив по лівому краю штрафного, але пробив набагато вище воріт. Колос відповів ударом Богданова у нижній кут – Єрмолов впорався. Харків’яни ледь не привезли курйозний гол у власні ворота – воротар, вибиваючи м’яч, влучив у свого ж захисника, після чого снаряд полетів на кутовий.

Богданов ще двічі погрожував воротам Єрмолова в першому таймі, але спершу не влучив зі штрафного, а потім голкіпер впорався з дальнім пострілом. Безбородько перед перервою був близький до гола у ворота Металіста, але не забив після пасу Кравченка на ближню стійку.

По перерві Металіст заробив право на пенальті, але Прядун не зміг переграти Волинця ударом з позначки. Наумець створив непоганий момент, коли прискорився правим флангом, прибрав захисника в штрафному, але ще один оборонець у підкаті не дав забити.

В підсумку командам не вдалось забити бодай гол. Металіст завдяки цій нічиїй набрав 18 очок та піднявся на 14 сходинку, а Колос з 24 пунктами залишився шостим.