Ерве Ренар пішов у відставку з посади тренера збірної Саудівської Аравії для того, щоб очолити жіночу збірну Франції до цьогорічного чемпіонату світу серед жінок.

54-річний француз був призначений Саудівською Аравією в липні 2019 року і привів країну до знаменитої перемоги над Аргентиною з рахунком 2:1 на чемпіонаті світу в Катарі минулого року.

Федерація футболу Саудівської Аравії заявила, що погодилася розірвати контракт з Ренаром на його прохання, і побажала йому «усіх успіхів у його подальшій кар’єрі». Президент Ясер аль-Мішель сказав Saudi Sports Channel:

«Ренар має пропозицію від французької федерації, і він висловив бажання скористатися цією можливістю. Нас повідомили за чотири дні до поточного міжнародного перериву, і я отримав листа від французької федерації, проконсультувався з низкою членів ради директорів, і ми вирішили прийняти цей запит».

Після товариської поразки від Болівії в Джидді у вівторок Ренар сказав, що він завів Саудівську Аравію настільки далеко, наскільки міг:

“Я думаю, що я зробив максимум з командою”, – сказав він. «Я не можу досягти іншого рівня, тому я вважаю за краще бути чесним з усіма. Ще раз дякую, це був чудовий час».

Новий тренер не буде призначений раніше червня.