Відомий спортивний журналіст Ігор Циганик розкритикував збірну України після виїзної поразки Англії (0:2) у першому матчі кваліфікації на Євро-2024.

На думку Ігоря Циганика, збірна України програла Англії через недостатню самовіддачу на полі.

«Для мене відкриттям стало те, що у нас на поле вийшло семеро музикантів. І лише троє були готові носити рояль. Так не має бути. У матчі проти однієї з найкращих команд світу. Нам дуже чітко пояснили, якого рівня у нас є музиканти».

Експерт заявив, що лише пара футболістів билася на полі за результат і намагалися зробити все, що в їх силах.

«Ті, хто намагався носити рояль, гадаю, свою місію виконали. Найкращий гравець матчу – Сваток, який вийшов і робив те, що він уміє. Бився за результат настільки, наскільки міг. Є Миколенко, який наскільки міг, намагався відбирати м’яч у Сака та протистояти йому. Але він один – йому дуже важко».

Циганику соромно за те, що у другому таймі Англія просто догравала матч, не відчуваючи жодного опору від синьо-жовтих.

«Збірна Англії не залишила нам жодного шансу. Мені було соромно, коли, починаючи із середини другого тайму, англійці просто катали м’яч, розуміючи, що вони не хочуть забивати більше», – заявив журналіст у програмі «Циганик Live».

Зазначимо, що наступні матчі у відборі на Євро-2024 наша команда проведе вже в червні. 16-го числа Україна у гостях зіграє проти Північної Македонії, а 19-го вдома проти Мальти.