Сергій Болотніков, відомий український футбольний журналіст, поділився думкою про призначення на посаду головного тренера ФК Львів Анатолія Безсмертного.

Він заявив, що навколо старого нового наставника ФК Львів Безсмертного ходять неприємні чутки.

«Коли ми почули ім’я старого нового головного тренера ФК Львів – Анатолій Безсмертний, то стало все ясно. Це абсолютно каламутна історія, тому що про Безсмертного ходять різні чутки у футбольних колах.

Сюди можна додати Мазяра, про якого також багато таких чуток, Боровикова, який зараз усім заправляє в ФК Львів, а зверху ще президент Копитько, якого ніхто не бачив і не чув».

Також Болотніков заявив, що ФК Львів став найпотаємнішим клубом нашого чемпіонату.

«Я вважаю, що ФК Львів офіційно стає наймутнішим клубом УПЛ. У цій компанії не вистачає тільки Севідова і буде повне бінго», – сказав Болотніков в ефірі KDK.

Нагадаємо, що Безсмертний уже очолював ФК Львів із 25 січня до 30 червня минулого року. А Севідов 2020 року, рішенням контрольно-дисциплінарного комітету УАФ, був усунутий від будь-якої діяльності пов’язаної з футболом на 5 років і ще 5 років умовно (з випробувальним терміном 2 роки), за участь в організації договірних матчів.