Колишній головний тренер збірної України Йожеф Сабо розкритикував атакувальну гру команди у матчі з Англією (2:0).

— Про що можна говорити, якщо ми слабші? Кого винити? В першому таймі наших взагалі не було видно, а в другому англійці зупинилися, не зрозуміло чому, тому нам вдавалося більше контролювати м’яч. Такий футбол мені не подобається. Я прихильник того, що краще програти 4:0 чи 5:0, але грати атакою на атаку.

В нас атаки взагалі ніякої немає. Абсолютно — ні ударів по воротах, нічого. Це найслабша гра нашої збірної. Так грати не можна. Для мене — це не футбол. Нехай критикують мене, як хочуть, але я вважаю, що це не той футбол, який потрібен для національної збірної.

— В стартовому складі були два дебютанти  вибір на гру став несподіванкою для вас?

— Сваток старався, вигравав повітря, але атаки — нуль. Моментів — нуль. Якби ми атакували і програли — це інше. Я не очікував такої гри. Я критикую, коли в УПЛ проти «Динамо» і «Шахтаря» команди «сідають» в захист і відбиваються. Це не футбол. Те ж саме говорю і зараз, після матчу національної збірної. В ній наші найсильніші гравці, але команда виглядала тьмяно. Краще пропустити 5 і забити 2. Видно, що є атака. Наша збірна, на сьогодні, не знає, що таке атака, — сказав Сабо.