Ветеран українського футболу Іван Гецко у кометнарії Footboom вказав на головну, на його думку, проблему нинішньої збірної України – невизначеність із тренером:

‘Потрібно визначитися з тренером, який реально зацікавлений у тому, щоб із цієї команди щось ліпити. Є матеріал, але його потрібно зібрати в одне ціле, а ми запрошуємо працювати людину, яка має на сьогоднішній день море проблем – і з ‘Олександрією’, і з ‘молодіжкою’. Потрібна людина, яка в цю роботу порине по-максимуму, найсерйознішим чином і спробує щось зробити. І це цілком реально, ту ж Італію зараз реально лихоманить, її можна пройти. Але не з такою грою, як сьогодні, коли немає жодного удару по воротах. Ребров? Зважаючи на все, до цього все йде. Нам залишається вірити та сподіватися, що у Сергія Станіславовича нормально все складеться, і він реально щось змінить.

Ваша невелика пожертва дозволить нашому колективу з чотирьох редакторів продовжити працювати над проектом, якому у грудні виповнилося вже 25 років і який переживає найскладніший період у своїй історії. Допомогти terrikon.com можна, зробивши донат за посиланням. Дякуємо!