У бойовому матчі рівняни мінімально поступаються Зорі у відкладеному матчі.

Верес U19 – Зоря U19 – 1:2 (0:1)

чемпіонат України з футболу, VBET ліга U19, 9 тур

Верес U19: Кулик – Протасевич, Даценко, Савчук, Ромасюк, Фундук, Вороб’як (Пилипчук, 87), Лепський (Петров, 76), Зайко (Вільховий, 76), Годя, Ковалюк. Запасні: Кийко, Волченко, Дрозд, Бокій, Поліщук.

Старший тренер: Олег Шандрук.

Зоря U19: Жилкін – Захарченко, Скочеляс, Руденко, Іщенко, Мариновський, Білий (Долбнєв, 69), Кузик (Коробов, 90+1), Шевченко (Задорожний, 69), Калин (Байрук, 33), Пономаренко. Запасні: Кіблицький, Токар, Кузьменко.

Старший тренер: Олексій Дроценко.

Голи: Годя (58) – Білий (22), Кузик (72).

Матч проти Зорі для юнаків рівненського Вереса став третім офіційним упродовж останніх десяти днів. До того ж, одразу декілька із підопічних Олега Шандрука лише вчора відіграли за основу у товариському поєдинку проти Карпат.

Втім, навіть на фоні таких навантажень, рівняни зуміли скласти гідну конкуренцію луганцям сьогодні.

Гол Давида Білого у першому таймі став наслідком необачної скидки від Владислава Фундука. Півзахисник Вереса виграв верхову дуель в одного суперника, втім, у підсумку, виконав передачу просто на ногу іншому. Слід визнати, що і удар у Давида Білого вийшов чудовим – з льоту у дотик і точно в кут.

Рівняни відігралися по перерві. Дмитро Годя виграв силову боротьбу у Дмитра Скочеляса і реалізував хорошу передачу на хід від Ігоря Вороб’яка – 1:1.

Зачепитися за нічию господарям завадив Любомир Кузик. Він наприкінці матчу ідеально точним більярдним ударом від стійки воріт подарував гостям три очки.

У заключний день березня Верес U19 зіграє наступний календарний матч чемпіоната проти Кривбаса.